Laden…

Pakkingen:

Lichaamspakkingen zoals hieronder beschreven kunnen eenmalig als ontspanning of als geschenk aangeboden worden. Of in kuurverband om verschillende klachten te gaan verlichten (zie beschrijving bij soorten pakkingen).

Rozen crème pakking

Werkt kalmerend op de gevoelige huid en werkt ontstekingsremmend op een onzuivere huid. De pakking geeft een heerlijk gevoel van ontspanning,

Zomer pakking

Werkt goed voor uw vochtherstel. Stimuleert de stofwisseling en het voert vocht af. Het is een lichaamspakking maar ook geschikt als een beenbehandeling.

Oligo gel pakking

Heerlijk geurende gel pakking met zeewater en essentiële oliën. Werkt zeer hydraterend, ontspannen en is zeer geschikt bij vermoeidheid en stress.

Olie pakking

Heerlijk ontspannende pakking die de huid verzorgt en zacht maakt. Stimuleert de stofwisseling en ontgift het lichaam. Dit is een pakking die tijdens een gezichtsbehandeling gegeven kan worden.

Lichaams-algenpakking

Zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. Heeft een hydraterende werking en een sterk ontgiftende werking. Het heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis en eczeem.

Zeemodder-rugpakking

Lichaams-verwarmende zeemodder stimuleert de bloedcirculatie, heeft een positief effect bij spier- en gewrichtsproblemen. Deze pakking wordt altijd uitgevoerd in combinatie met een lichaamsmassage.

Massages:

1 uur totale lichaamsmassage

Deze massage heeft een ontspannende werking. De spanningen van de spieren worden weggenomen en het stressniveau in het lichaam en geest wordt verminderd.

30 minuten rugmassage

Klassieke massage uitgevoerd op de rug.

1 uur hotstonemassage

Massage uitgevoerd met verwarmde stenen op de rug en achterkant van de benen

30 minuten hotstonemassage

Massage uitgevoerd met verwarmde stenen op de rug.